Πανηγυρικά τελέστηκε ο Εσπερινός του Τιμίου Σταυρού στην περιοχή του Χολαργού.
Του Εσπερινού αλλά και της λιτανείας προεξήρχε ο Επίσκοπος Ανδρούσης Κωνστάντιος με αρκετούς ιερείς της Αρχιεπισκοπής.
Στον εσπερινό συμμετείχε και ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Περιστερίου Αρχιμανδρίτης Άγγελος Ανθόπουλος.
Ο μεγάλος Σταυρός γεμάτος από βασιλικούς δέσποζε στο κέντρο του ναού, όπου όλοι οι πιστοί προσκυνούσαν εισερχόμενοι στον ναό.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Επίσκοπος Ανδρούσης ο οποίος μίλησε για το θαύμα του Ιερού συμβόλου του Σταυρού.
Στη λιτανεία συμμετείχαν o Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος και αρκετοί άρχοντες αλλά και πιστός κόσμος του Χολαργού.
Στο τέλος ο κ. Κωνστάντιος ευχαρίστησε για την φιλοξενία ενώ ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης Συμεών Καλοπαναγιώτης ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Ανδρούσης και όλους όσους βοήθησαν για την σωστή τάξη της πανήγυρης του ναού.
Φωτορεπορτάζ Γιώργος Φερδής
Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο [email protected] άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.