Ο Γενικός Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Gregory W. Pfleger, Jr, ο οποίος έχει την έδρα του στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης καλωσόρισε τον κ. Πρόξενο στη Λάρισα, τον ξενάγησε στους χώρους του Επισκοπείου και του προσέφερε αναμνηστικά σχετικά με την Ιερά Μητρόπολη μας.

Με τη σειρά του ο κ. Πρόξενος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή, συζήτησε μαζί του για τις τρέχουσες εξελίξεις στον κόσμο και τον ενημέρωσε για διάφορα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας, καθώς ο ίδιος προτού αναλάβει τα καθήκοντα του στη Θεσσαλονίκη, υπηρέτησε στο Ειρηνευτικό Σώμα στη Ρωσία και ακολούθως ως διευθυντής των Προέδρων των ΗΠΑ στο αρμόδιο γραφείο για θέματα των χωρών της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης