Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε, επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, εκδήλωση, προς τιμήν των Εκπαιδευτικών της Άρτας, με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Ανωτάτης Σχολής Βελλάς Ιωαννίνων κ. Μαρία Ράπτη. Η ομιλήτρια, με τον χαρισματικό της λόγο, ανέπτυξε το θέμα: «Οι κοινωνικές διαστάσεις της διδασκαλίας των Τριών Ιεραρχών».

Ύμνους της Εορτής των Τριών Ιεραρχών απέδωσε χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Κόκκινου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε την κυρία Μαρία Ράπτη, για την παρουσία της και την εμπνευσμένη ομιλία της και ευχήθηκε, να γίνουν οι Τρεις Ιεράρχες πρότυπα αγωνιστικότητας για κατάκτηση της αρετής.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.