Στην τελετή Ορκωμοσίας των 140 Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της  2018 Γ’ ΕΣΣΟ παρέστη το πρωί της Παρασκευής 8 Ιουνίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του  Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ακόμα μεταξύ άλλων: ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Διευθυντής του Σ.Υ.Π. Υποστράτηγος Αναστάσιος Τσιάλτας, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Ανάπτυξης και Καινοτομίας Μικρομεσαίων επιχειρήσεων κ. Δημήτριος Κυρίτσης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης, εκπρόσωποι άλλων μονάδων και φορέων καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Μετά την ορκωμοσία ο Ποιμενάρχης παρεκάθισε στην δεξίωση που προσφέρθηκε στο γραφείο του Διοικητού όπου είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.