Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος – παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ” – διένειμε μια ικανή ποσότητα παραϊατρικού υλικού σε ΠΕΝΤΕ (5) Κέντρα Υγείας της περιοχής μας. Ο “Ε” και οι κοινωνικές δομές της Τοπικής μας Εκκλησίας, έχουν επαναλάβει την κίνηση αυτή και στο παρελθόν, για να στηρίξουν τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων στα τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, που και αυτά βιώνουν την κρίση στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Όλες τις προσφορές που καταφθάνουν στο ΚΕ.Δ.Α.Β., τις διαχειρίζεται το Δ.Σ. του συλλόγου και διανέμονται με διάκριση  σε άπορα πρόσωπα, οικογένειες και κοινωνικές υπηρεσίες που στερούνται τα υλικά αυτά.

Παράλληλα, το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) διένειμε μια μεγάλη ποσότητα ειδών καθαρισμού, που προσέφερε γνωστή επιχείρηση των Αθηνών, σε Ιερές Μονές της Περιοχής μας, αλλά και σε διάφορες κοινωνικές υπηρεσίες.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.