Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου και Εφημερίου της Κιμώλου και των Διακόνων του και τέλεσε, εν πληθούση εκκλησία, το τριετές Μνημόσυνο του αοιδίμου Πρωτοπρ. Δημητρίου Ράμφου στο οικογενειακό του Παρεκκλήσιο του Αγίου Σπυρίδωνος, το οποίο εγκαινίασε την 9η Σεπτεμβρίου 1962 ο Μακαριστός Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Διονύσιος,ο Άνδριος.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ανεφέρθη στην διά χειρών των ιερέων διαχεομένη προς τους πιστούς ευλογία του Θεού, στην πολυετή διακονία του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Δημητρίου Βεντούρη ως Αρχιερατικού Επιτρόπου και Εφημερίου Κιμώλου και στην προσφορά της οικογενείας του προς την Εκκλησία, εξαιρέτως δε του πολυγραφοτάτου αδελφού του, Πρωτοπρ. Ιωάννη Ράμφου, ο οποἰος υπήρξε και ο πρωτεργάτης της Αγιοκατατάξεως της Οσίας Μεθοδίας, της εν Κιμώλω ασκητικώς διαλαμψάσης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης