Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά.

Συλλειτούργησαν ο Ιερέας Θεολόγος Προϊστάμενος του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγρινίου πατήρ Βενέδικτος Παπαχρήστος, οι εφημέριοι του Ι.Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου πατήρ Αλέξιος Κολιάς και πατήρ Χριστόφορος Γιολδάσης και ο Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Χρυσόστομος Κελεπούρης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμάς.

Ακολούθησε το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του 29χρονου Αρχικελευστή (Τ/ΟΠΛ/ΠΜ) Πέτρου Αθ. Σχισμένου, κατοίκου εν ζωή Παναιτωλίου, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων του Ναυστάθμου Κρήτης (ΝΚ/ΔΝΟ), και «έχασε» την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. 

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.