Η κατά σάρκα περιτομή του Ιησού Χριστού και η μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου εορτάσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, σε όλους τους Ναούς της Μητροπολιτικής μας περιφερείας.

Στη Θήβα και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία για το νέο έτος τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος.

Κατόπιν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Γραφείου Θηβών ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα παρουσία των κληρικών της πόλεως, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου και πολλών πιστών. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά, η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη, δημιουργική, ειρηνική, με υγεία, αγάπη, σύμπνοια και ελπίδα. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος μοίρασε σε όλους τη βασιλόπιτα, καθώς και το Εγκόλπιο Ημερολόγιο 2020 της Μητροπόλεως που φέτος είναι αφιερωμένο στα 50 χρόνια λειτουργίας των Κατασκηνώσεών μας στον Παρνασσό.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.