Με λαμπρότητα πανηγύρισε και φέτος το φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο την Κατάθεση της Τίμιας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην ενορία του Λάττα Αλιβερίου όπου τελέσθηκε υπαίθρια ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον οποίο και προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος από τον Πανοσ Αρχιμ Αμφιλόχιο Διακάκη Προϊστάμενο Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Αλιβεριου τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά τον Πρεσβύτερο Παναγιώτη Καμπόλη εφημέριο Γαβαλά τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή καθώς επίσης και την συμμετοχή των φιλέορτων πιστών που τίμησαν την εορτή.
 
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ όπως και αναφέρθηκε για την Ιερά Παράκληση της Παναγίας και την σημασία της στην ζωή του καθε πιστού.
 
Εις το αναλόγιο απέδωσε μελωδικά τους ύμνους ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ με την συμμετοχή : του Πρωτοψάλτη Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αλιβερίου κ. Χαραλάμπους Μαζαράκη του Ιεροψάλτου Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιβολίων και Αναγνώστου της Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου κ. Αναστασίου Ρέτσα και άλλων ιεροψαλτών.
 
Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης