Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 18:00, πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα, ομιλία στο πλαίσιο της φιλοξενίας Ιερών Λειψάνων της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Λουκά του Ιατρού, καθώς και Τίμιο Ξύλο, εκ της ανδρώας Μονής του Τρικόρφου.

Καλεσμένος ήταν ο π. Ανδρέας Κονάνος, που ανέπτυξε το θέμα «Ευτυχώς εσύ που δεν κατακρίνεις».

Τον ομιλητή παρουσίασε με λόγια αγάπης και εκτιμήσεως, ο Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Λιόλιος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

Την καθηλωτική ομιλία του π. Ανδρέα, παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος προσκυνητών που παρά τον άστατο καιρό γέμισε τον Ναό.

Τα Ιερά Λείψανα και το Τίμιο Ξύλο, εκ της Ανδρώας Ιεράς Μόνης του Τρικόρφου, θα ευρίσκονται στον ως άνω Ναό προς αγιασμό και πνευματική ενίσχυση των πιστών, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το εσπέρας.

Ο Ιερός Ναός, θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί, μέχρι εσπέρας και ώρα 9:00 όπου θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

Αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 18:00μ.μ. θα ομιλήσει ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.