Για φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου το πρωί στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας πραγματοποιήθηκε η έναρξη του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου των Κληρικών που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας.

Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε Αγιασμό και έκανε την πρώτη εισήγηση, ενώ για διαδικαστικά θέματα μίλησε ο Υπεύθυνος του προγράμματος Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Παρηγορίδης.

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει εισηγήσεις που θα πραγματοποιηθούν από κληρικούς και ακαδημαϊκούς και απευθύνεται σε κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως έχοντας ως σκοπό την παρουσίαση βασικών εννοιών και θεμάτων που θα βοηθήσουν το ενοριακό και ποιμαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.