Στο Δημόσιο ΙΕΚ Λαμίας μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος αποδεχόμενος μετά χαράς την πρόσκληση  του Διευθυντού κ. Πέτρου Καραστάθη και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.

Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο, οποίο ευρίσκεται εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΙΕΚ, παρουσία του Διευθυντού, των Εκπαιδευτικών, των φοιτητών, καθώς και του Περιφερειακού Διευθυντού Εκπαιδεύσεως Στερεάς Ελλάδος κ. Δημητρίου και της τ. Βουλευτού Φθιώτιδος κ. Ελένης Μακρή, Εκπαιδευτικού.

Ο Ποιμενάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Διευθυντή και τον Σύλλογο των Καθηγητών δια την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και καρποφόρα η νέα χρονιά. Επίσης προέτρεψε τους φοιτητές να μένουν  προσηλωμένοι στα μαθήματά τους για  να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και να προσέχουν ιδιαιτέρως τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην σημερινή κοινωνία.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος για αρκετή ώρα είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τους Καθηγητές και τους φοιτητές.  

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.