Σήμερα, 17 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο διαφορετικές εκδηλώσεις αγάπης, ενόψει των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. κ. Μάξιμος, συνοδευόμενος από τον αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Οργανώσεως «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και της εριτίμου κ. Όλγας Παπαχαρίτου, Υπευθύνου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποίησαν διανομή σχολικών ειδών στα εξής Δημοτικά Σχολεία των Ιωαννίνων:

24ο Δημοτικό Σχολείο Ανθούπολης

6ο Δημοτικό Σχολείο Βρυσούλας

4ο  Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων και

στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή Δουραχάνης.

Το διανεμηθέν υλικό, αποτελεί προσφορά αγάπης της Ελληνορθόδοξης νεολαίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» καθώς και της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες της Μητροπολιτικής Περιφερείας Ιωαννίνων, με την συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως, της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και του Ομίλου «Μασούτη Α.Ε».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.