Με κάθε επισημότητα και μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε το εσπέρας της Κυριακής, 25 Αυγούστου 2019, η Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον κ. Ιωάννη Ταχματζίδη και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λαγκαδά.

Η Τελετή της Ορκωμοσίας και ο Αγιασμός, τελέσθηκαν υπό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Θερμών, στο προαύλιο χώρο των Λουτρών Λαγκαδά «Μυγδονία».

Ακολούθησε η υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας από τους Συμβούλους, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, ευχήθηκε καταλλήλως στους νεοεκλεγέντες, προτρέποντας τους να ανταποκρίνονται με σύνεση και αγάπη προς τους δημότες και στην καθημερινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν, ενώ σημείωσε ότι η Μητρόπολη θα βρίσκεται συνεργός και πάντοτε δίπλα τους, προσβλέποντας το κοινό της Επαρχίας μας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.