Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 24   Αυγούστου 2019  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου η ορκομωσία του Δημάρχου Αλιβερίου – Κύμης κ. Αθανασίου Μπουραντά και του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλιβερίου – Κύμης.
Την  τελετή της ορκωμοσίας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ πλαισιούμενος των Πρωτοπρ Γεωργίου Γιαννούλη εφημερίου Αγίου Λουκά και Ευαγγέλου Βογιατζή εφημερίου Αγίου Ιωάννου.Στην  τελετή παρέστησαν ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα καθώς επίσης Περιφερειακοί  Συμβούλοι  Εκλεγέντες Δημοτικοί Συμβούλοι,  Συμβούλοι Δημοτικών Κοινοτήτων   Συμβούλοι Τοπικών Κοινοτήτων  Τοπικοί Εκπροσώποι  και η μεγάλη συμμετοχή πολλών δημοτών. Μετά την θρησκευτική ορκομωσία και ενω στην συνέχεια έγιναν ομιλίες από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και η υπογραφή του πρωτοκόλλου της ορκωμοσίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.