Το Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Ο Όσιος Πορφύριος», το οποίο ευρίσκεται στο Δήλεσι επισκέφθηκαν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου,  οι 200 και πλέον Φθιώτες.

Οι πιστοί εθαύμασαν πραγματικά,  τις εργώδεις, υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του Κολοσσιαίου αυτού Κέντρου, το οποίο κατασκεύασε εξ ολοκλήρου η αγάπη και πατρική μέριμνα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και το οποίο εγκαινίασε προ μηνών η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος.

Η Διευθύντρια του Κέντρου ξενάγησε τους πιστούς σε όλους τους χώρους, εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο λειτουργίας του. Μεγάλη χαρά δε απετέλεσε η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου, των Ιερέων και των πιστών στο σαλόνι του Ισογείου, όπου οι Γέροντες και οι Γερόντισσες τους ανέμεναν με λαχτάρα.

Για αρκετή ώρα, είχαν μία ευχάριστη συζήτηση και  επικοινωνία, η οποία έκλεισε  με ανταλλαγή ευχών για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.