Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καλής Βρύσης της Αρχιερατικής Περιφέρειας Διποταμίας τελέσθηκε την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018.

Κάθε βδομάδα τελείται η Θεία Λειτουργία σε κάποιο χωριό της ακριτικής Περιφέρειας Διποταμίας, προς αγιασμό των πιστών και τις λειτουργικές τους ανάγκες.

Στη Θεία Ευχαριστία συμμετείχαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Ελευθέριος Συτιλίδης και άλλοι Ιερείς της Αρχιερατείας και πολλοί κάτοικοι των χωριών της περιοχής.

Ο π. Ελευθέριος μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, για υγεία και δύναμη και με το καλό να εορτάσουμε την θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Οι κάτοικοι εμφανώς ικανοποιημένοι γιατί η τοπική μας Εκκλησία δεν τους ξεχνά, εξέφρασαν τις πολλές τους ευχαριστίες και την αγάπη τους προς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη τους αλλά και τους Κληρικούς που διακονούν τα χωριά των συνόρων μας.

Στο τέλος, στον προαύλιο χώρο του Ναού, είχε νηστίσιμα κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.