Ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ Πιερικού πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα άριστο και όμορφο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση για θέματα κοινωνικά και αθλητικά.

Ο Πρόεδρος κ.  Παναγιώτης Διακουμάκος και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παναγιώτης Ταρασιάδης και Δημήτρης Κεραηλίδηςενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για την πορεία και την πρόοδο της ομάδας, το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τους σκοπούς και το όραμα της Διοίκησης.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους δύναμη, υγεία, επιτυχία, κάθε ευλογία από τον Θεό καιτα καλύτερα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Παράλληλα, προσκαλώντας όλους τους Πιεριείς να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Πιερικό.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.