Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου ο χώρος των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Καρπενησίου, στη περιοχή Σωτήρα – Αν. Φραγκίστας, πλημμύρισε ξανά φωνές! Αυτή τη φορά όμως οι φωνές προέρχονταν από όλους τους εμπλεκόμενους εθελοντές! Ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης, είχε την έμπνευση να προσκαλέσει όλους όσους συνέδραμαν τα μέγιστα, έτσι ώστε η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων μας, να περάσει στην ιστορία με θετικό πρόσημο. Αφού αντάλλαξαν ευχές σε εγκάρδιο, φιλικό περιβάλλον, στη συνέχεια παρέθεσε προς τιμήν τους πλούσια βραδινή τράπεζα, ευχαριστώντας ολους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά!

Το έργο της κατασκήνωσης είναι έργο της Χάρης του Θεού και ενεργοποιείται από καρδιές διαθέσιμες στην προσφορά και την αγάπη. Τίποτε δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την απρουποθετη προσφορά όλων των εθελοντών! Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα! Ο εθελοντισμός μπήκε στη ζωή της τοπικής μας εκκλησίας! Μακάρι να γίνει βίωμα για ακόμα περισσότερους στο μέλλον!!!

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης