Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης τελέσθηκε απόψε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατήσαντος του άγοντος τα Ονοματήριά του  οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, και με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καισαριανής κ. Δανιήλ, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Σύρου κ. Δωροθέου Β’ ,Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, Εδέσσης κ. Ιωήλ και Γλυφάδας κ. Αντώνιου.

Το θείο λόγο εκήρυξε πνευματικώτατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στους τρόπους προσέγγισης και «θέασης» του Θεού από τον άνθρωπο, διά της μετανοίας, της αναγνώσεως των Αγίων Γραφών, της ελεημοσύνης και του εσωτερικού φωτισμού, αναλύοντας και ερμηνεύοντας διδακτικώτατα τις έννοιες αυτές, και ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών για τα ονοματήριά του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους Αρχιερείς, τον ιερό Κλήρο  και τον πιστό Λαό, που είχε κατακλύσει τον Μητροπολιτικό Ναό, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη του.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.