Την  Κυριακή  4  Αυγούστου 2019  ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Καρυστίας και  Σκύρου  κ.  Σεραφείμ  προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας   στον Ενοριακό Ιερό   Ναό  της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ώμορη ενορία του Κουστουμάλου – Αγίου Ιωάννου Αλιβεριου  εν όψει  της  προλαβούσης  εορτής  της Δεσποτικής Εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και πανηγύρεως του ιερού ναού.
Τον  Σεβασμιώτατο  κ. Σεραφείμ πλαισίωσαν ο  Πρωτοσύγκελλος  Πανοσ  Αρχιμ Νικόδημος  Πόγκας   ο  Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος  Βογιατζής εφημέριος ενορίας Αγίου Ιωάννου – Κουστουμάλου  και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής επίσης οι ιεροψάλτες εκ των αναλογίων απέδωσαν  τους ύμνους του Όρθρου και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας  καθώς και η συμμετοχή  πολλών πιστών της ενορίας Αγίου Ιωάννου – Κουστουμάλου.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ όπου μετέφερε πνευματικά μηνύματα και διδάγματα απο την ευαγγελική περικοπή στους πιστούς.
 Εν συνεχεία προέστη ιερού μνημοσύνου ευσεβών  κεκοιμημένων ενοριτών.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.