Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.
Ο Σεβασμιώτατος, αφορμώμενος από την Ευαγγελική περικοπή της Κρίσης, υπογράμμισε εύστοχα ότι η αγάπη αποτελεί το «Σύνταγμα» με το οποίο θα κριθούμε στη Μέλλουσα Κρίση.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε ιερό μνημόσυνο καθώς και αρτοκλασία στη μνήμη όλων όσων διακόνησαν και διακονούν θυσιαστικά την Ενορία.
Όλοι οι εκκλησιαζόμενοι, είχαν την ευκαιρία να λάβουν, αποχωρώντας από το Ναό, μία αναμνηστική κάρτα, στην οποία απεικονίζονταν οι τρείς άγιοι του αιώνα μας: Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης, ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης και ο όσιος Ιάκωβος.



