Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες του Νυμφίου την Μεγ. Δευτέρα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταυροπηγίου Αβίας με εφημέριο τον π. Ευάγγελο Κακούρο και την Μ. Τρίτη στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νεοχωρίου Λεύκτρου με εφημέριο τον π. Κων. Κουμάντο.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, ο οποίος χοροστάτησε και στις δυο παραπάνω Ι. Ακολουθίες στο κήρυγμά του ερμήνευσε την μέν Μ. Δευτέρα την Παραβολή των δέκα παρθένων, την δέ Μ. Τρίτη το γνωστό τροπάριο της Κασσιανής. Στο τέλος των κυρηγμάτων του, ο Σεβ. έδωκε προς τους πιστούς και πρακτικές – ποιμαντικές συμβουλές για την Μεγ. Εβδομάδα και το Πάσχα.

Επίσης, ο Σεβ. με την ευκαιρία της παραμονής του στη Δυτική Μάνη επεσκέφθηκε απομεμακρυσμένα χωριά για να ευχηθεί Καλό Πάσχα στους λιγοστούς κατοίκους, ως επίσης και Ιερές Μονές της περιοχής, που δεν λειτουργούν.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.