Γιώργος Νικ. Κοτρωνιάς,  Πολ. Μηχ/κός, Τοπογρ. Μηχ/κός, Πρ. Δήμαρχος Λαμιέων

Στις 7 Ιουλίου θα δώσουμε μία πολύ σημαντική εκλογική μάχη στις εθνικές εκλογές, μία μάχη καθοριστική για το μέλλον της πατρίδας μας, μία μάχη που στην πραγματικότητα δεν είναι απλά κομματική αντιπαράθεση αλλά σύγκρουση ιδεών και νοοτροπίας.

Από τη μια μεριά ο λαϊκισμός, το ψέμα, η ισοπέδωση των αξιών και από την άλλη η μετριοπάθεια, η υπευθυνότητα, ο σεβασμός στις παραδόσεις, η δημιουργικότητα.

Θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα που θα κάνει τη Ν.Δ. Κυβέρνηση.

Ασφαλώς όμως ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα δεν λύνει τα προβλήματα της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας. Ομως το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου, είναι η προϋπόθεση για να εφαρμόσουμε μία σειρά μέτρων και πολιτικές που στόχο έχουν την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων πολιτών.

Τα μέτρα αυτά τα έχει περιγράψει πολλές φορές ο πρόεδρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το αναλυτικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας χωρίς υπερβολές και μέσα από αναλυτική μελέτη και προετοιμασία.

Η εφαρμογή όμως αυτών των μέτρων απαιτεί προσήλωση σε αρχές και αξίες που διαχρονικά διέπουν τον Ελληνισμό και που χάρις σε αυτές μπόρεσε να κρατηθεί όρθιος μέσα στην πολυκύμαντη ιστορία του.

Εργατικότητα, σεμνότητα, τιμιότητα, αγάπη για την πατρίδα, πίστη στη θρησκεία και το θεσμό της οικογένειας, αναγνώριση των πρωτείων της ζωής στο πνεύμα -το ελληνικό πνεύμα- και η βεβαιότητα ότι η πρόοδος έρχεται μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά, την ισονομία και την ισοπολιτεία, είναι κάποιες από τις αξίες στις οποίες πρέπει να πιστεύουν όσοι φιλοδοξούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα της οικονομικής και ηθικής ανάταξης της Ελληνικής κοινωνίας.

Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα και δημιούργησα ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός αλλά και ως Δήμαρχος Λαμίας επί τέσσερις συνεχείς τετραετίες, με αυτές τις αρχές θέλω να βαδίσω, εφόσον με τιμήσουν οι συμπατριώτες μου και στην κεντρική πολιτική σκηνή, προς όφελος της Φθιώτιδας αλλά και της Πατρίδας.

Ειδικά η ενασχόλησή μου ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος με τα θέματα της ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και η αυτοδιοικητική μου εμπειρία στη διοίκηση, μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να συμβάλω στην νέα πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η πατρίδα μας για να ξεφύγει από το λαϊκισμό και το ψέμα και να περπατήσει σε σταθερή τροχιά τον δρόμο της ευρωπαϊκής ανάπτυξης.

Εφημερίδα «Κιβωτός της Ορθοδοξίας»

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.