• Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
Poimin.gr
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις
No Result
View All Result
Poimin.gr
No Result
View All Result

Επαναστάτησε η Τρίπολη εναντίον των έμφυλων ταυτοτήτων

in Εκκλησία της Ελλάδος, Εκκλησιαστική Επικαιρότητα
1 Ιουνίου 2017
byPoimin.gr Team
Επαναστάτησε η Τρίπολη εναντίον των έμφυλων ταυτοτήτων
Share on FacebookShare on Twitter

Στην είσοδο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη άνδρες και γυναίκες, γονείς και όχι, στέκονταν στη σειρά, προκειμένου να υπογράψουν το ψήφισμα το οποίο έχει ήδη υπογράψει η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης και, κυρίως, εκατοντάδες γονείς και κηδεμόνες στην Αρκαδία. Το ψήφισμα καταδικάζει την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας βάσει της οποίας καθιερώνεται η Θεματική Εβδομάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, η οποία περιλαμβάνει μια υποενότητα για τις έμφυλες ταυτότητες και το λεγόμενο κοινωνικό φύλο.

Όπως ακούστηκε, η Θεματική Εβδομάδα εισάγει «καινά δαιμόνια, και όχι με την καλή έννοια».

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Οικογένειες, μητέρες με μωρά και παιδιά, έφηβοι, αλλά κυρίως γονείς, έδωσαν ένα ηχηρό «παρών» στην ημερίδα «Τι δρομολογείται στην Παιδεία;», η  οποία είχε προαναγγελθεί από τους Συλλόγους Γονέων της Αρκαδίας πριν από περίπου έναν μήνα.

Παρόντες, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί ιερείς. Οι παρευρισκόμενοι είχαν ζωηρές συζητήσεις μεταξύ τους, ώσπου στην αίθουσα κατέφθασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, οι κουβέντες έπαυσαν, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησε η ημερίδα.

Η φιλόλογος κυρία Λένα Καλοπίση, η οποία είχε αναλάβει τον συντονισμό της συζήτησης, αφού διαπίστωσε ότι «η ελληνική κοινωνία σε αλλοτριωμένες ατραπούς», κάλεσε στο βήμα τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό:

«Η θέση σας θα είναι αξιόπιστη», είπε ο κ. Παυλής, απευθυνόμενος στους δύο ομιλητές, την κυρία Μαρία Μαντουβάλου, καθηγήτρια στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον κ.Απόστολο Χατζητόλιο, καθηγητήτης Παθολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.«Εμείς αυτό που έχουμε να καταθέσουμε, είναι ότι με ιδιαίτερο προβληματισμό και στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε πού πηγαίνει αυτή η κατάσταση.

Με πονηρό τρόπο σκέπτονται για να περάσουν άλλα ζητήματα, ενώ με τεχνάσματα κερδίζουν διάφορες ΜΚΟ, που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Παυλής, τελειώνοντας τον χαιρετισμό του, προσέφερε στους δύο καθηγητές δύο αναμνηστικά για την παρουσία τους στην Τρίπολη.

Ακολούθως, ο κ. Κατσίρης, περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Διά Βίου Μάθησης, απηύθυνε χαιρετισμό: «Ως εκπαιδευτικός και πολύτεκνος πατέρας, έχω παιδιά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

»Η χώρα βουλιάζει σε έναν απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό βούρκο, και η κυβέρνηση ασχολείται με τις σχέσεις μεταξύ ομοφύλων. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο διαλύουν κάθε κανονικότητα, φέρνουν μια εγκύκλιο με την οποία θέλουν να επιβάλλουν άλλα ήθη στην ελληνική κοινωνία. Η χώρα μας σιγά-σιγά υποδουλώνεται σε ξένα συμφέροντα. Ερωτήματα: Ποιοι θα διδάξουν τις έμφυλες ταυτότητες και με ποια προετοιμασία; Τι είδους πειράματα είναι αυτά, εις βάρος ανηλίκων και μαθητών; Από πότε μια θεωρία περί διαφοράς μεταξύ βιολογικού και κοινωνικού φύλου είναι αποδεδειγμένη ώστε να την διδάσκεται ο μαθητής; Τι συνέπειες θα έχει μια τέτοια αποδόμηση στην ψυχή των παιδιών; Πού είναι οι αρμόδιοι επιστήμονες να πιστοποιήσουν τον τρόπο που θα γίνει αυτό; Είναι σύμφωνοι οι Σύλλογοι Γονέων με το περιεχόμενο της Θεματικής Ενότητας; Έχουμε συμπληρώσει δηλώσεις για μη σημαντικά ζητήματα.

Αν κάποιο παιδί έχει ειδικό πρόβλημα, μπορεί να συναντήσει τον οικογενειακό γιατρό και να πληροφορηθεί τα πάντα με ακρίβεια.

Η Ελλάδα της κρίσης μπήκε σε μια διαδικασία πνευματικής και ηθικής γενοκτονίας. Η δράση αυτή εντάσσεται σε μια τεχνική χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Έχουμε ιερή υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Ας αναλάβει ο καθένας μας τη συνειδησιακή του ευθύνη.

Η κυρία Μαρία Μαντουβάλου, με λόγο μεστό, ανέπτυξε την επιχειρηματολογία της και υποστήριξε ότι στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση είναι όργανο των διεθνών κύκλων που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα, ξεκινώντας ωστόσο, με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Η ελπίδα υπάρχει, όσα χτυπήματα κι αν δώσουν στην Ελλάδα».

Ακολούθως, η κυρία Μαντουβάλου υπήρξε λάβρα εναντίον των κυβερνώντων, όχι μόνο των τωρινών: «Είναι κοινοί επίορκοι και λιποτάκτες των καθηκόντων τους οι πνευματικές και πολιτικές ηγεσίες που κωφεύουν αντί να φρυκτωρούν, αφήνοντας το ένα κάστρο μετά το άλλο να πέφτουν από μέσα, ως μια άλλη κερκόπορτα. Άφησαν τα περιπλανώμενα πρόβατα να τα κατασπαράξει ο λύκος. Η διεθνής μηχανορραφία ενθρόνιζε και ενθρονίζει τους εγχώριους επίορκους εντολοδόχους οι οποίοι προσδοκούν την αμοιβή τους, βαυκαλιζόμενοι ότι κυβερνούν, αλλά απλώς συναγελάζονται με τους ‘’διαφωτισμένους ιλουμινάτους χρηματιστές’’. Αφαιρείται έντεχνα κάθε γνώση Θεού και αξιών, και αυτή η γνώση υποκαθίσταται από τη νέα τάξη.

Θέλουν να έχουν τον έλεγχο του πολιτιστικού και υλικού πλούτου των εθνών.

«Τα τελευταία χρόνια στο υπουργείο Παιδείας εργάζονται για να διαφθείρουν τα ελληνόπουλα, προτρέποντάς τα στην ακολασία και στην αισχρότητα από το Νηπιαγωγείο. Οι ΜΚΟ διδάσκουν καλυμμένα την ανυπακοή στους γονείς. Καταστρέφεται με νόμους η ιερότητα της οικογένειας. Τα σεξουαλικά αφηγήματα και η εισαγόμενη έντεχνα πορνογραφία στα σχολεία αναιρεί τον χριστιανικό κώδικα και συμπορεύεται με τα τσιτάτα των μαρξιστών και των κωμικών, μάλλον, σημερινών διαδόχων του.

Χλευάζουν τα ιερά πρόσωπα των Αγώνων και τη διαχρονική συνέχεια του ελληνισμού. Απαλείφουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα στα σχολεία και επενδύουν στον ταξικό διαχωρισμό των Ελλήνων και στον Εμφύλιο.

«Ως απάντηση στον εξορκισμό του εθνικισμού από τους διεθνιστές, παραπέμπω στον Παπαδιαμάντη, Στους ανθρώπους του υπουργείου, τους συστήνω να μελετήσουν του Ροΐδη τον ‘’Όνο καθηγητή‘’», είπε, τέλος, η κυρία Μαντουβάλου.

Ο καθηγητής κ. Χατζητόλιος, αφού ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή, απευθύνθηκε, όπως είπε, στο ακροατήριο, στους άμεσους απογόνους του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ο οποίος είχε πει: «Αυτό που φοβήθηκα δεν ήταν ούτε οι Τούρκοι ούτε τα σπαθιά τους, αλλά οι προσκυνημένοι». «Και δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί προσκυνημένοι, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ», όπως διαπίστωσε.

Tα στερεότυπα που ενοχλούν είναι η πίστη μας, η οικογένεια. Η νέα τάξη πραγμάτων δεν θέλει πρόσωπα, αλλά αριθμούς.

«Στα σχολικά προγράμματα αποψιλώνονται η Γλώσσα, η Ιστορία και τα Θρησκευτικά. Όλες οι παρατάξεις υπερψήφισαν. Και οι δεξιές, κατ’ όνομα, και οι αριστερές, πάλι κατ’ όνομα. Το σύμφωνο συμβίωσης έτρεξε η συντηρητική παράταξη να το υπερψηφίσει. Είμαι αντίθετος με το σύμφωνο συμβίωσης επειδή είναι ρατσιστικό. Επειδή δεν προβλέπει την περίπτωσή μου: Συζώ με δυο γυναίκες, δυο άντρες και πέντε σκύλους», είπε, ζητώντας την κατανόηση του Σεβασμιωτάτου.

Εκλογές έρχονται. Μαύρο στους πολιτικούς που στηρίζουν την ανηθικότητα!

«Βαφτίζουμε οποιαδήποτε διαφορετική γνώμη ως ρατσισμό. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, αν αυτό δεν είναι αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αν η διάλυση των αντιδιαδηλώσεων δεν είναι φασισμός, τι είναι; Αν μιλήσετε για την ομοφυλοφιλία, είστε ρατσιστής. Μα, να μην μιλήσω για την ομοφυλοφιλία; Αφού είμαι γιατρός. Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση.»

Όπως είπε, τα μηνύματα πρέπει να περάσουν με πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.

Ο κ. Χατζητόλιος υπογράμμισε ότι σήμερα η κοινωνία επιδιώκει την άρρωστη κατάσταση. «Ο άρρωστος έχει την ανάγκη του γιατρού του. Οι σεξουαλικές παρεκκλίσεις είναι διαταραχές προσωπικότητας», ανέφερε, και ανέπτυξε και τα προβλήματα εντός της οικογένειας που λειτουργούν αποτρεπτικά στο παιδί ώστε να σχηματίζει υγιή πρότυπα.

Η κουβέντα σε νεαρή ηλικία για αυτά τα ζητήματα δεν ωφελεί, είπε ο γιατρός.

Η ομοφυλία, ο φετιχισμός, η παιδοφιλία, η επιδειξιομανία και η παρενδυσία είναι διαταραχές προσωπικότητας, όπως ο σαδισμός, η ηδονοβλεψία και η κτηνοβασία.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και του Δήμου Τρίπολης, και συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Τριτέκνων Αρκαδίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λεβιδίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Αρκαδίας.

Γράφτηκε από τον/την arcadiaportal.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Ἐκλογὴ τοῦ νέου Ἀρχιεπισκόπου Καναδᾶ
Πατριαρχεία - Αυτοκέφαλες Εκκλησίες

Ἐκλογὴ τοῦ νέου Ἀρχιεπισκόπου Καναδᾶ

22 Ιουλίου 2026

Ἡ Ἁγία καὶ Ἱερὰ Σύνοδος, συνελθοῦσα σήμερον, 22αν Ἰουλίου 2026, ὑπὸ τὴν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου...

Read more
«Ἡ ἐξέλιξη τῆς Νομοθεσίας στο θέμα τῆς καύσης τῶν νεκρῶν. Κανονική Θεώρηση»
Εκκλησία της Ελλάδος

Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος: «Η δυτική εκκλησία σε σχίσμα»

22 Ιουλίου 2026

Μπορεῖ οἱ Ἕλληνες νά μήν ἔχουμε ἐνδιαφέρουν γιά τά ὅσα συμβαίνουν στην ἐκκλησία τῆς Ρώμης καί γενικότερα στόν Ρωμαιοκαθολικό κόσμο,...

Read more
31η ἐπέτειος τῆς εἰς Ἐπίσκοπον Χειροτονίας τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου
Εκκλησία της Ελλάδος

31η ἐπέτειος τῆς εἰς Ἐπίσκοπον Χειροτονίας τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου

22 Ιουλίου 2026

Ἐπὶ τῇ μνήμῃ τῆς Ἁγίας Ἐνδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρκέλλης τῆς Χιοπολίτιδος πανηγύρισε σήμερα τὸ ὁμώνυμο Ἱερὸ Παρεκκλήσιο τῆς πόλεως Σάμου. Τὴ...

Read more
ΣΤΟ ΘΡΟΝΙ ΤΗΣ Η ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Εκκλησία της Ελλάδος

ΣΤΟ ΘΡΟΝΙ ΤΗΣ Η ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

22 Ιουλίου 2026

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, η έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων, στη Χαλκίδα, προς τιμήν της πολιούχου της αγίας Παρασκευής...

Read more
Την ιερά μνήμη του Αγίου Παρθενίου τίμησε η γενέτειρά του Βατσουνιά
Εκκλησία της Ελλάδος

Την ιερά μνήμη του Αγίου Παρθενίου τίμησε η γενέτειρά του Βατσουνιά

22 Ιουλίου 2026

Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών...

Read more
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑ
Πνευματικές Διδαχές

Μερικά θαύματα τοῦ λειψάνου τῆς Ἁγίας Μαρίας τῆς Μαγδαληνῆς στήν Ἱερά Μονή Σίμωνος Πέτρας (Ἅγιον Ὄρος).

22 Ιουλίου 2026

Εξαιρετική θέσι ανάμεσα στα Άγια Λείψανα, που βρίσκονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, κατέχει το αριστερό χέρι της Αγ. Μυροφόρου...

Read more
Επέστρεψε στο θρόνο Της η Παναγία η Βουλκανιώτισσα
Εκκλησία της Ελλάδος

Επέστρεψε στο θρόνο Της η Παναγία η Βουλκανιώτισσα

22 Ιουλίου 2026

Στον μόνιμο θρόνο Της, στην Ιερά Μονή Βουλκάνου, επέστρεψε, το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου 2026, μετά από την εξαήμερη...

Read more
Αθώος ο ηγούμενος Εφραίμ και οι 13 συγκατηγορούμενοι του
Εκκλησία της Ελλάδος

Η Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους αρωγός των Κατασκηνώσεων της Πιερίας

22 Ιουλίου 2026

Η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, ανταποκρινόμενη για ακόμη μία φορά με αγάπη και ευαισθησία στις ανάγκες της Ιεράς...

Read more
ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Εκκλησία της Ελλάδος

ΕΝΑΡΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

22 Ιουλίου 2026

Ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου 2026 η τέταρτη κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου των κατασκηνώσεων της...

Read more
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παρθενίου στην Ιερά Μονή Αγίων Παντελεήμονος και Ευβούλης Αμυνταίου
Εκκλησία της Ελλάδος

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παρθενίου στην Ιερά Μονή Αγίων Παντελεήμονος και Ευβούλης Αμυνταίου

22 Ιουλίου 2026

Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2026, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίων Παντελεήμονος...

Read more
Ο Μέγας Εσπερινός της Αγίας Μαρκέλλας της Χιοπολίτιδος στον Βοτανικό
Αγίας Μαρκέλλας

Αγία Παρθενομάρτυς Μαρκέλλα η Χιοπολίτης

22 Ιουλίου 2026

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού Η Χίος ανάδειξε μια πλειάδα αγίων της Εκκλησίας μας. Το πανέμορφο και μυροβόλο αυτό...

Read more
Αγία Μαρία η Μαγδαληνή η Μυροφόρος και Ισαπόστολος {22 Ιουλίου}
Πνευματικές Διδαχές

Αγία Μαρία η Μαγδαληνή η Μυροφόρος και Ισαπόστολος {22 Ιουλίου}

22 Ιουλίου 2026

ΛΑΜΠΡΟΥ κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου – Καθηγητού Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η γυναίκα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, βρήκε καταξίωση...

Read more
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΜΩΝΟΠΕΤΡΑ
Πνευματικές Διδαχές

Tο άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής

22 Ιουλίου 2026

Στην ιερά μονή της Σιμωνόπετρας φυλάσσεται και το λείψανο του αριστερού χεριού της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής....

Read more
Η Αμοργός τίμησε το άξιο τέκνο της! Με πλούσια ύλη κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια – Μην τη χάσετε!
Εκκλησία της Ελλάδος

Η Αμοργός τίμησε το άξιο τέκνο της! Με πλούσια ύλη κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη η Ορθόδοξη Αλήθεια – Μην τη χάσετε!

21 Ιουλίου 2026

Ενα 6σέλιδο αφιέρωμα στον εμβληματικό πρωτοπρεσβύτερο π. Θωμά Συνοδινό φιλοξενεί η «Ορθόδοξη Αλήθεια» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου. Με...

Read more
Λουτράκι και Ζάχολη τίμησαν πανηγυρικά τον Προφήτη Ηλία
Εκκλησία της Ελλάδος

Λουτράκι και Ζάχολη τίμησαν πανηγυρικά τον Προφήτη Ηλία

21 Ιουλίου 2026

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους ευσεβών πιστών εορτάσθηκε και εφέτος η μνήμη του ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου...

Read more
Previous slide
Next slide

ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ

Αυλώνος Χριστόδουλος: «Η ΕΛΠΙΔΑ»
Κυριακή των Αγίων Πατέρων

Οι Πατέρες της Εκκλησίας

23 Μαΐου 2026

Μητροπολίτου Αὐλῶνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ «Ἀστέρες πολύφωτοι, πάγχρυσα στόματα τοῦ Λόγου» Τή μνήμη τῶν θεοφόρων Πατέρων τῆς πρώτης ἐν Νικαίᾳ Οἰκουμενικῆς Συνόδου...

«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

Οι προβατόσχημοι λύκοι

31 Μαΐου 2025
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

Οι Άγιοι 318 Θεοφόροι Πατέρες της Α΄ εν Νικαία Οικουμενικής Συνόδου

31 Μαΐου 2025
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

Το μήνυμα της Κυριακής των 318 Θεοφόρων Πατέρων

31 Μαΐου 2025
Με την έναρξη της νέας χρονιάς, ας έχουμε υπόψη μας 4 απλά πράγματα

Ἡ Ἀρχιερατικὴ Προσευχὴ

31 Μαΐου 2025
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

«Προσέχετε τους αιρετικούς»

31 Μαΐου 2025
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

Κυριακή των Αγίων Πατέρων

27 Μαΐου 2023
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

Κυριακή των 318 Θεοφόρων Πατέρων

4 Ιουνίου 2022
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

«Ἐφανέρωσά σου τὸ ὄνομα τοῖς ἀνθρώποις» (Ἰωάν. 17,6)

30 Μαΐου 2020
«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

«Τῶν ἁγίων Πατέρων ὁ χορός…»

8 Ιουνίου 2019
Next Post
Τον Κατρούγκαλο εδέχθη o Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Τον Κατρούγκαλο εδέχθη o Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Διανομή δεμάτων αγάπης σε 604 οικογένειες από την Λυκόφη μέχρι και την Σαμοθράκη

Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Nα μεριμνήσετε ώστε να διορθωθεί η παράλειψη

Προσευχή για τις εξετάσεις μαθητών για φώτιση και καλά αποτελέσματα

Προσευχή για τις εξετάσεις μαθητών για φώτιση και καλά αποτελέσματα

Εορτή Νεολαίας των ενοριακών Κατηχητικών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ψαχνά

Εορτή Νεολαίας των ενοριακών Κατηχητικών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ψαχνά

“Ένας Μοναχός με υγιή λόγο”

"Ένας Μοναχός με υγιή λόγο"

Poimin.gr © 2023

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Πολιτική Cookies
  • Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334

Follow Us

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
    • Εκκλησία της Ελλάδος
    • Πατριαρχεία – Αυτοκέφαλες Εκκλησίες
    • Η φωνή των Ποιμένων
    • Ελλάδα Κόσμος
  • Συνοπτικός
  • Κηρύγματα
  • Απόψεις – Γνώμες
  • Πνευματικές Διδαχές
    • Ομιλίες
    • Άκου ένα βιβλίο
  • Αφιερώματα
    • Μουσικός Θησαυρός
    • Στρατιωτικοί Ιερείς
    • Προσκυνηματικός Τουρισμός
  • Αιρέσεις

Poimin.gr © 2023

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist