Στον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο Ε65 ευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμέων, στον Σπερχειό ποταμό, όπου μαζί με όλες τις αρχές του Νομού μας, υπεδέχθη κι’ αυτός με την σειρά του τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Πρωθυπουργός χαιρέτισε με σεβασμό και αγάπη τον Ποιμενάρχη μας και του ευχήθηκε να είναι «σιδεροκέφαλος», επί τη αναλήψει των Αρχιερατικών του καθηκόντων στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε από καρδίας τον κ. Μητσοτάκη για τις ευχές του, αλλά και για την εκπροσώπηση τόσο του ιδίου, όσο και της Ελληνικής Κυβερνήσεως κατά την ημέρα της Ενθρονίσεως του, από τον συντοπίτη μας Υπουργό των Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, σύσσωμης της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, πολλών Υπουργών, αλλά και όλων των Βουλευτών του Νομού μας..

Του προσέφερε δε ευγενώς ένα πρωτότυπο και ωφέλιμο δώρο, ένα power bank, για να τον βοηθά στην φόρτιση του κινητού του, κατά τα αστραπιαία ταξίδια του.

 Ο κ. Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Χαίρομαι που έχετε αγκαλιάσει κι’ εσείς την Τεχνολογία Σεβασμιώτατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.