Την παραμονή των Χριστουγέννων, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, το Επισκοπείο  υποδέχθηκε καλαντιστές από όλη τη Μητρόπολη.

Την αυλαία άνοιξε η Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, ακολούθησαν οι χορωδίες της 181 Χ.Ω.Κ. (Μηχανοκίνητης Μονάδας), η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» και οι Χορωδίες των Ενοριών Τιμίου Προδρόμου Νεάπολης, Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων, Αγίας Παρασκευής Μενεμένης, Αγίου Ελευθερίου Σταυρούπολης,  Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας, Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης, Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου,του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών,  η Φιλαρμονική Δήμου Νεάπολης-Συκεών, η Φιλαρμονική Δήμου Παύλου Μελά, η Χριστιανικής Αδελφότητα «Απολύτρωση.

Ο Σεβασμιώτατος φιλοφρόνως και πατρικώς υποδέχθηκε τους καλαντιστάδες και, αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη μελωδική απόδοση των καλάντων, τους ευχήθηκε να ‘ναι ισοβίως «πρεσβευτές» του χαρμόσυνου μηνύματος και διακονητές του Μυστηρίου της Θείας Γέννησης.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.