Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, αναφερόμενος στην κατά Ματθαίον Ευαγγελική περικοπή της Κυριακής και στη θεραπεία του σεληνιαζόμενου νέου από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, αφενός τόνισε τη δύναμη της πίστης στη ζωή του ανθρώπου και αφετέρου διευκρίνισε τις προϋποθέσεις της αληθινής πίστης και της ορθής πνευματικής ζωής, όπως τις ορίζει ο ίδιος ο Κύριος μας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, αφού ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ναού για τη φιλοξενία, αλλά και τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου τόσο για την παρουσία όσο και τη διαρκή φροντίδα του σε ό,τι αφορά το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε το μνημόσυνο τεσσάρων κεκοιμημένων ενοριτών.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.