Σήμερα το πρωί στις 11:00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων, συμπαραστατούμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης κ. Γεώργιο, και η Ιερά Αδελφότης της Μονής υποδέχθηκαν το σκήνωμα του μακαριστού Καθηγουμένου και κτίτορος της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Αρχιμ. Παντελεήμονος Κορφιωτάκη στο Καθολικό της Μονής, όπου και ετελέσθη Τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του.
Η σορός του μακαριστού Καθηγουμένου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι αύριο, 28 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, οπότε θα τελεσθεί η Εξόδιος Ακολουθία.
Σήμερα το βράδυ στις 9:00 μ.μ. θα τελεσθεί στο Καθολικό της Μονής Ιερά Αγρυπνία και η Εξόδιος Ακολουθία κατά τη μοναχική τάξη, ενώ το πρωί στις 7:00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο της Ιεράς Μονής.