Το εσπέρας της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, πλήθος πιστών προσήλθε στον ενοριακό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στον Βύρωνα, για να προσκυνήσει τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Λουκά του Ιατρού, καθώς και Τίμιο Ξύλο, εκ της Ανδρώας Μονής του Τρικόρφου.

Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, προ του τέλους Εσπερινού, ομίλησε προς τους ευλαβείς προσκυνητές για τα όσα είδε μια γυναίκα την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Η γυναίκα αυτή ονόματι Λαμπρινή, είχε τρομερό δαιμόνιο και κατά παραχώρηση Θεού έβλεπε την ώρα της Θείας Λειτουργίας όχι όσα αντιλαμβάνονται οι βιολογική οφθαλμοί αλλά όσα πραγματικά τελούνται.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο Γέροντας Νεκτάριος, τέλεσε τον Αγιασμό με το θαυματουργό Τίμιο Ξύλο, το οποίο κατά καιρούς έχει θεραπεύσει πολλούς ασθενείς. Εν συνεχεία σταύρωσε έναν προς έναν όλους τους πιστούς.

Τα Ιερά Λείψανα και το Τίμιο Ξύλο, εκ της Ανδρώας Ιεράς Μόνης του Τρικόρφου, θα ευρίσκονται στον ως άνω Ναό προς αγιασμό και πνευματική ενίσχυση των πιστών, μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το εσπέρας. Ο Ιερός Ναός θα παραμείνει ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί μέχρι εσπέρας και ώρα 9:00 όπου θα τελούνται Ιερές Ακολουθίες.

Αύριο Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 18:00μ.μ. θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.