Την Παρασκευή της Διακαινησίμου Εβδομάδος, 3 Μαΐου, ο ένδοξος ελληνικός μας Στρατός εόρτασε τον προστάτη Άγιό του, τον μεγαλομάρτυρα Άγιο Γεώργιο τον τροπαιοφόρο, σύμφωνα με τη διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευρισκόμενος στη Σαμοθράκη επισκέφθηκε το 41ο Σύνταγμα Πεζικού που εδρεύει στο νησί και συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό του προστάτου Αγίου Γεωργίου και στην Δοξολογία προς τιμήν του Στρατού μας.
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Διοικητή του Στρατοπέδου, στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες ο Άγιος να τους προστατεύει, όπως διαφυλάττει ολόκληρη την Πατρίδα μας και τον ένδοξο στρατό της και ευχήθηκε σε όλους για τις χαρμόσυνες ημέρες του Πάσχα. Ακολούθησε δεξίωση που παραχώρησε ο στρατιωτικός Διοικητής του νησιού προς τον Μητροπολίτη μας, τους ιερείς και τους άρχοντες του νησιού.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.