Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το νέο Δ/Σ του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Νομού Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Το νέο Δ/Σ αποτελείται από τους: Πέτρο Μπέλλο, Πρόεδρο, Κων/νο Κουσουτζή, Αντιπρόεδρο, Κερασία Ζορμπά, Γραμματέα, Ιωάννη Μπάλλα, Ταμία και Φανή Θωμαΐδος, Μέλος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δ/Σ κ. Πέτρος Μπέλλος, απένειμε στον Σεβασμιώτατο Τιμητική Πλακέτα για την συμμετοχή του φορέα Πολιτισμού της Τοπικής μας Εκκλησίας «Μαγνήτων Κιβωτός» στην επετειακή εκδήλωση – Συναυλία για τα δέκα χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την τιμή, ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα μέλη του Δ/Σ και επανέλαβε την ολόθυμη υποστήριξη της Τοπικής Εκκλησίας στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες του Σωματείου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης