Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας στο Γύθειο, όπου παρέστη στην τελετή απονομής των επάθλων και μεταλλίων των νικητών των 18ων Διασυλλογικών Αγώνων Ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στον Λακωνικό κόλπο του Γυθείου, το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου «Αίολος» Καλαμάτας, του Ναυτικού Ομίλου Ερμιόνης και του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας.

Ο Σεβ. στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τα παιδιά – αθλητές ιστιοπλόους και τόνισε ότι το ευγενές αυτό άθλημα είναι εξαιρετικό και ωραίο και εξόχως συμβατό με μας τους Έλληνες, που η πατρίδα μας έχει τόσες θάλασσες, το υπέροχο αυτό δώρο του Θεού. Και κλείνοντας ο Σεβ. είπε: Αξία και έπαινος δίδεται όχι μόνο στους νικητές του αθλήματος αλλά και σ’όλους τους ιστιοπλόους που αγωνίστηκαν.

Για το φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης