Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνιερούργησε σήμερα το πρωί στο Ιερό Προσκύνημα του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη Μιχαήλ, στο Μανταμάδο της Λέσβου, μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ζιχνών κ. Ιεροθέου και Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, συνευχομένων και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου και Σάμου κ. Ευσεβίου, με την συμμετοχή πληθύος Πρεσβυτέρων από την Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης και άλλες Εκκλησιαστικές Επαρχίες και την εντυπωσιακή παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών και ευσεβών προσκυνητών.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το Μνημόσυνο της Πρεσβυτέρας του Πρωθιερέως του Ναού, π. Ευστρατίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε εγκάρδια τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μυθύμνης κ. Χρυσόστομο για την πρόσκλησή του και τη, χάρη σ’ αυτήν, μεγάλη ευλογία να προσκυνήσει τον Ταξιάρχη Μιχαήλ και να ιερουργήσει στο περίπυστο Προσκύνημά του.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης