Μια ιδιαιτέρως δημιουργική ημέρα, για τα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων της Ενορίας της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, ήταν το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, αφού τα παιδιά ζύμωσαν πρόσφορα για τη Θεία Λειτουργία με την καθοδήγηση των υπευθύνων  κ. Αγγελικής Κούνα – Τριανταφύλλου και Αφένδρας Γαϊτανάρου έπλασαν το ιερό ζυμαράκι προκειμένου να φτιάξουν πανέμορφα πρόσφορα ζώντας την ομορφιά της εκκλησιαστικής παράδοσης.

Με πολύ προθυμία και χαρά, αφού προσευχήθηκαν, ξεκίνησαν το ζύμωμα και στη συνέχεια έψησαν τα πρόσφορα, τα οποία και παρέδωσαν στους ιερείς ώστε να τελέσουν την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Όλα τα παιδιά χάρηκαν για την ενεργό συμμετοχή τους και στη δραστηριότητα αυτή, στην οποία ανταποκρίθηκαν με προθυμία και έμαθαν να συνεχίζουν μια πανάρχαια παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.