Στον Ιερό Ναό των αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Βασιλέων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας μετέβη το πρωί της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, προκειμένου να δηλώσει την συμπαράστασή του στον Εφημέριο Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Χρήστο Καραγιάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, οι οποίοι  με πολύ προσωπικό μόχθο ξενύχτησαν, ώστε να απομακρύνουν τα όμβρια ύδατα της βραδινής νεροποντής, που έπληξε την πόλη μας και γέμισε ο Ναός με αρκετό όγκο νερού. Ευτυχώς, χάρις στην αμεσότητα του π. Χρήστου, των μελών του Συμβουλίου και των ποστών κατοίκων της Ενορίας, οι οποίοι επενέβησαν αμέσως, δεν προξενήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του Ναού.

Ο π. Χρήστος με πολύ αγάπη εδέχθη τον Ποιμενάρχη μας και εξέφρασε την χαρά και τον ενθουσιάσμό του για την ευλογημένη παρουσία του, μία παρουσία η οποία έδωσε δύναμη σε όλους, όπως χαρακτηριστικά εδήλωσε.

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε τον π. Χρήστο, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες του θα στέκονται πάντοτε βοηθητικά στο πλευρό των Ενοριών και ευχήθηκε ποτέ ξανά στο μέλλον να μη συμβούν τέτοια παρόμοια περιστατικά.

Συνεχάρη τον π. Χρήστο για την υπερβάλλουσα αγάπη, την οποία επιδεικνύει στην αποπεράτωση του μεγαλοπρεπούς αυτού Ναού, δια την κατασκευή του οποίου εξέφρασε τον θαυμασμό του και ευχαρίστησε όλους τους πιστούς κατοίκους της Ενορίας για την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά της διακονίας τους στην Ενορία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.