Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Στειρίου με την παρουσία πολλών πιστών. Ο  Σεβασμιώτατος μίλησε στους πιστούς για την πνευματική προετοιμασία των Χριστουγέννων. Επίσης, παρουσίασε στους πιστούς τον νέο Εφημέριο του χωριού π. Αντρέα Νίστωρ, στον οποίο ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και ευλογημένη διακονία.  Στη συνέχεια οι πιστοί καλωσόρισαν τον νέο τους ιερέα και του ευχήθηκαν.

Το πρωί της επομένης, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Διστόμου με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στο ευαγγέλιο της ημέρας, της συγκύπτουσας γυναίκας, και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Άννης της πόλεως Λεβαδείας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.