Μια απρόσμενη αλλά και ευχάριστη έκπληξη περίμενε την επομένη ημέρα των Χριστουγέννων, τους ασθενείς, νοσηλευομένους, τους συνοδούς συγγενείς τους αλλά και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Ξαφνικά ακούστηκαν μουσικά όργανα και νεανικές φωνές να αποδίδουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Κι όλο αυτό συνέβη διότι τα παιδιά των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας σκέφτηκαν πως τα κάλαντα δεν είναι μια ευκαιρία για να βγάλουν λεφτά  αλλά μια ακόμη ευκαιρία για να δώσουν χαρά σε όσους πονούν.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά μας που πραγματοποίησαν αυτή την υπέροχη επίσκεψη, αλλά και στους συνοδεύοντες κληρικούς, Πρωτ. Σωτήριο Τζαϊλέα, υπεύθυνο Νεότητος της Μητροπόλεως μας και Πρωτ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, υπεύθυνο της Ποιμαντικής Μέριμνας ασθενών και νοσηλευομένων.

Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς

Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.