Μέσα στο Αναστάσιμο και πανευφρόσυνο εορταστικό κλίμα της Πασχαλινής περιόδου που διανύουμε, πανηγύρισε με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, την Τρίτη 21η Μαΐου, ο Ιερός Ναός των Αγίων και ενδόξων θεοστέπτων μεγάλων βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Κολωνού.
 
Ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Ισίδωρο Μπαϊρακτάρη, τους εκλεκτούς συνεφημερίους του, ιερείς ομόρων ενοριών και άλλους συμπανηγυριστάς.
 
Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Ιερολογιωτάτου Διακόνου π. Σταύρου Μπαράκα, εγγάμου Πατέρα τριών τέκνων, προς τον οποίο απηύθυνε συμβουλές και πατρικές παραινέσεις περί του Υψίστου Λειτουργήματος της Ιερωσύνης.

Οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το απόγευμα με τον Μεθέορτο Εσπερινό και εν συνεχεία με την  Λιτάνευση της Εικόνας δια των κεντρικών οδών της ενορίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.