Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/12, στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, η συναυλία της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» με τίτλο: «Από την Αλεξάνδρεια στην Σμύρνη». Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της UNESCO, του Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Hellenic Spirit Organization, της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, του Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας», του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, της Ένωσης Κυπρίων Ν. Μαγνησίας και πολλών ακόμη διεθνών και τοπικών Φορέων υψηλού κύρους και πάντα υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη.

Παρόντες εκπρόσωποι φορέων, υψηλοί προσκεκλημένοι και πλήθος κόσμου. Επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, εμψυχωτής των μεγάλων παραγωγών της Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου «Μεσόγειος» (2018), «Αλεξάνδρεια» (2019), «Σμύρνη» (2020), «Παλιγγενεσία» (2021). Η συναυλία ήταν ένας αποχαιρετισμός στο έτος 2019 με έργα από την παραγωγή «Αλεξάνδρεια» και ένα καλωσόρισμα στο επερχόμενο έτος 2020 με έργα από την νέα παραγωγή της Κ. Ο. Β. «Σμύρνη». Το τιμητικό βραβείο στον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, για την υποστήριξη και την μεγάλη προσφορά του στις μεγάλες παραγωγές της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου», απένειμε η επίτιμη πρόεδρος της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» κ. Μαίρη Τσακνάκη Γαβαλά.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.