Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε σήμερα το πρωί στο ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Κυριακού, του Αναχωρητού στην παραθαλάσσια περιοχή «Καλαφάτης» Άνω Μεράς Μυκόνου, (της μνήμης του τιμωμένης αύριο Κυριακή) και ευχήθηκε στους εορτάζοντες κτήτορες του Παρεκκλησίου και τους εκκλησιασθέντες, τονίσας στην ομιλία του ότι και τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά κερδίζονται με κόπο και μόχθο, κατά το παράδειγμα του Αγίου Κυριακού, ο οποιος «εις εκατόν τους πόνους εκαρποφόρησεν»!

Ιδιαιτέρως δε εμνήσθη του ονόματος του κεκοιμημένου κτήτορος του Παρεκκλησίου Κυριάκου Καλαμαρά, φιλογενούς, φιλανθρώπου, φιλοπάτριδος και χαρισματικού ανθρώπου και επιτυχημένου και πρωτοπόρου επιχειρηματία.

Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα μεταβεί στην Άνδρο και αύριο το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στην περιοχή Κατακοίλου, και θα τελέσει τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο κεκοιμημένης φιλανθρώπου και αναργύρου ιατρού.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.