Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια, τελέσθηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, επί τη εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων, Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, το πρωί της 29ης Ιουνίου 2017, στο εορτάζοντα Ιερό ενοριακό Ναό, του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος ευρίσκεται στην περιοχή του Περιστερίου.

Του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας προεξήρχε ο πολιός ιεράρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητροπόλεως, μεταξύ αυτών ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως π. Γεράσιμος και ο Προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Αγίας Αναστασίας της Πατρικίας π. Απόστολος Καμπουρόπουλος.

Μεταξύ των ευσεβών Χριστιανών που προσήλθαν με ευλάβεια για να τιμήσουν την μνήμη των δύο Μεγάλων Αποστόλων παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το εκκλησίασμα που γέμισε κυριολεκτικά τον Ναό, ενώ παράλληλα εξήρε το ήθος και την εργατικότητα του Προϊσταμένου της ενορίας π. Νεκταρίου Γεωργογιάννη.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε, ότι στον Ναό από εχθές το απόγευμα, τίθενται προς προσκύνηση, Ευλογία και αγιασμό των πιστών, τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα, της εκ Ρωσίας, Οσίας Ματρώνας της Αόμματης. Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ναό μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στις 07:00μ.μ

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.