Με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα και με την συμμετοχή του χριστεπωνύμου πληρώματος της τοπικής Εκκλησίας εορτάσθηκε η Δεσποτική Εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ενώ προ της απολύσεως ευχήθηκε στους πιστούς Χριστιανούς να έχουν στη ζωή τους ανατείλασα την ευλογία του τεχθέντος βασιλέως των καρδιών μας.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και χοροστάτησε στη δεύτερη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, ανήμερα της Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων.

Ο σεπτός μας Ποιμενάρχης, μέσω του Μηνύματος του, τόνισε ότι όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πορευόμασθε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θείο σχέδιο για τη σωτηρία του κόσμου και τη δική μας, ενώ είμασθε πεπεισμένοι ότι ο Θεός, όπως μέχρι τώρα ποτέ δεν το έχει κάνει, έτσι και τώρα δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ κι αυτό είναι το ισχυρότερο εμπειρικό συμπέρασμα της Εκκλησιαστικής μας ιστορίας.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.