Ο ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Ν. Ελβετίας Βύρωνος και φέτος τα Χριστούγεννα προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν το Bazaar που διοργανώνει από 6 έως 23 Δεκεμβρίου 2018.

Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους και πολλές χειροποίητες λιχουδιές που μπορείτε να δωρίσετε αυτές τις γιορτές στους αγαπημένους σας αλλά και σε εσάς τους ίδιους θα τα βρείτε στο Αρχονταρίκι του ναού (Δελφών 15) από τις 9:00 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι και από τις 4:00 έως τις 7:00 το απόγευμα.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στους συνανθρώπους μας που καθημερινά στηρίζει μέσω του φιλανθρωπικού της έργου η ενορία.

Το Bazaar επιμελήθηκαν τα μέλη του ενοριακού Συνδέσμου Αγάπης «Παναγία Παρηγορήτρια» και η Συντροφιά Νέων ο «Άγιος Νέστωρ».

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα
Οδός Αγίου Δημητρίου 36,
Τ.Κ. 162 31 Bύρωνας,
Τηλ. 210 7660 943

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.