Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, χοροστάτησε το εσπέρας της Τετάρτης 7 Αυγούστου, κατά την Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος στον Ιερό Ναό Γενέσεως της Θεοτόκου στην πευκόφυτη παραθεριστική περιοχή των Χρούσσων, με την παρουσία πλήθους πιστών, Συρίων και παραθεριστών, κατά την οποία έψαλε ο Πρωτοψάλτης κ. Κωνσταντίνος Ψαρρός.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην τιμητική προσκύνηση προς την Θεοτόκο και την θέση που κατέχει, μεταξύ του Θεού και των ανθρώπων.

Συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Εφημέριο του Nαού και Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, τον προοδοιπορήσαντα Εφημέριο Αρχιμ. Αλέξανδρο Σταματίου και τους συμμετασχόντες πατέρες Ιωάννη και Βασίλειο, τους Επιτρόπους και τους Ιεροψάλτες και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα για την εορτή του Δεκαπενταυγούστου.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.