Γοργοϋπηκόου την θαυμαστήν, και σεπτήν Εικόνα, προσκυνήσωμεν αδελφοί, θαύματα τελούσαν, και βρύουσαν ιάσεις, και ταύτην μετά πόθου κατασπασώμεθα.

Τη  Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ .Βαρνάβας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε με μεγαλόπρεπεια στην Ιερά Μονή της Παναγίας Γοργουπηκόου στη Σίνδο. Η Ιερά Μονή πανηγυρίζει την 1η Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τελεί τη Σύναξη της Παναγίας Γοργουπηκόου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η προσέλευση του κόσμου ο οποίος έσπευσε, από όλες τις Ενορίες της Μητρόπολης, για να προσκυνήσει και να εκφράσει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη Του στην ταχέως Επακούουσα Παναγία ήταν εντυπωσιακή.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο  πρωτοπρεσβύτερος π.Γεώργιος Μίλκας παρουσίασε με τρόπο γλαφυρό την ευεργετική παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου στη ζωή του κάθε χριστιανού.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.