Την ιερά μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου εόρτασε η ενορία του Προφήτη Ηλιού Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στον μεγάλο αρχιερατικό εσπερινό προεξήρχε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ευρίπου κκ.Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τον πανοσολογιώτατο αρχιμανδρίτη π.Αχίλλειο Τσούτσουρα καθώς επίσης Σέργιος Βαρέλιας,ακόμα οι πανοσολογιότατοι Αρχιμανδρίτες π.Ιωάννης Γαζέτας, και π.Αναστάσιος  Μάσσιας και μετά πολλών άλλων ιερέων , των όμορων ενοριών και του Αρχιδιακόνου Ιωάννου Μπούτση.

Έψαλλαν οι χοροί των ιεροψαλτών Κωνσταντίνου Παπαχρηστοδούλου, Πρωτοψάλτου και Νικολάου Μελή , Λαμπαδαρίου μετά πολλών συνεργατών.

Παρευρέθησαν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αγίας  Παρασκευής με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ.Ιωάννη Σταθόπουλο ,παρευρέθησαν επίσης ο νεοεκλεγής Δήμαρχος κ.Βασίλειος Ζορμπάς και πολλοί άρχοντες της περιοχής.

Κατά την Λιτανεία, συνόδευσαν την Ιερά Εικόνα μέλη του συλλόγου «Αλληλεγγύη» της περιοχής, ενδεδυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, επίσης κατά την περιφορά επαιάνησε η φιλαρμονική του Δήμου της Αγίας Παρασκευής.

Πλήθος ενοριτών και προσκυνητών προσήλθαν αθρόα προς  προσκύνησιν της Ιεράς Εικόνος του Προφήτου Ηλία.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.