Πανηγυρική Θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 23ης και τελευταίας ημέρας των πολυήμερων εορταστικών ενοριακών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019». Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό προκειμένου να μετάσχει των αχράντων μυστηρίων, να ευχαριστήσει την υπέρμαχο στρατηγό του έθνους μας Υπεραγία Θεοτόκο, η σκέπη της οποίας μας έσωσε από θανάσιμους εχθρούς και να ασπαστεί τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα των Αγίων, Δημητρίου του Μεγαλομάρτυρος και Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.

Ακολούθησε Δοξολογία επί τη εθνική εορτή, με την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, φορέων του Δήμου και αντιπροσωπείες μαθητών των σχολείων με την ελληνική σημαία.

Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών, Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Καμαριάρη και Λαμπαδάριου κ. Χαράλαμπου Χωραΐτη.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.

Δείτε Επίσης