Με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού, συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα, οι ενοριακές εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, με την επωνυμία «ΙΖ΄ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019».

Το εσπέρας της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου, μετά το πέρας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Παναγία Κανάλα, ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, παρουσίασε με λόγια αγάπης και εκτιμήσεως, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο, ο οποίος ομίλησε με κύριο θέμα «Δύναμη και αδυναμία στην ζωή του Χριστιανού».

Να επισημάνουμε πως η θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας,  από τη νήσο Κύθνο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου, η οποία για πρώτη φορά εξήλθε της Νήσου και φιλοξενείται στον ως άνω ναό προς ευλογία και προσκύνηση από τούς πιστούς του Λεκανοπεδίου, θα παραμείνει έως και την 29η Οκτωβρίου.

Ο ενοριακός ναός του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, παραμένει ανοικτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 9:30 το βραδύ, για τούς φιλακόλουθους ευσεβείς πιστούς που με αμείωτους ρυθμούς σπεύδουν να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Κανάλας. Να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες αλλά και στις πνευματικές ομιλίες που πραγματοποιούνται καθημερινά στο πλαίσο των εορταστικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «ΙΖ’ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ΙΖ’ Δημητρίων 2019

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.