Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, σήμερα το μεσημέρι υπεδέχθη μετά του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μυκόνου Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού και Κληρικούς της νήσου στο αεροδρόμιο Μυκόνου, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Λαγκαδά κ. Ιωάννη, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνο και Γρεβενών κ. Δαβίδ, μετά των συνοδών τους, για την κατ’ αξίαν υποδοχή των οποίων προφρόνως μερίμνησε ο Αερολιμενάρχης Μυκόνου κ. Δημήτριος Μούρτος.

Οι Αρχιερείς το απόγευμα επεσκέφθησαν την Ιερά Μονή Παναγιας Τουρλιανής, όπου τους υπεδέχθη, ξενάγησε και στο Ηγουμενείο παρέθεσε δοχή ο προεστώς της Μονής Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος.

Αύριο το πρωί, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες θα συνιερουργήσουν μετά του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, επι τη εορτή του Αγίου Νεομάρτυρος Μανουήλ, του εκ Σφακίων ορμωμένου και εν Μυκόνω διαβιώσαντος, τον οποίο ιδιαιτέρως τιμούν οι Μυκόνιοι.

Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση. Στείλτε στο info@poimin.gr άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με τους αναγνώστες μας.